Вища ліга 24/25. 1 етап. Підсумки та огляди матчів 7 туру

228
Вища ліга 24/25. 1 етап. Підсумки та огляди матчів 7 туру

Пригадаємо події 7-го туру 1-го етапу чемпіонату України серед жіночих клубів, матчі якого відбулися на початку місяця.

Вища ліга
30 Вер 2024
- 17:00
Полісся (Житомир)
0 7
Ворскла (Полтава)
Вища ліга
2 Жов 2024
- 11:00
Пантери (Умань)
0 9
Колос (Ковалівка)
Вища ліга
2 Жов 2024
- 12:00
Сістерс (Одеса)
2 1
Кривбас (Кривий Ріг)
Вища ліга
2 Жов 2024
- 12:00
ЕМС-Поділля (Вінниця)
0 1
Шахтар (Донецьк)
Вища ліга
2 Жов 2024
- 15:00
Оболонь (Київ)
1 3
Ладомир (Володимир)

Турнірну таблицю переглянути тут

ОГЛЯДИ МАТЧІВ


Аліна Єрофеєва (UA-Футбол):  Ігрову програму відкривали в останній день вересня в Житомирі, де “Полісся” приймало “Ворсклу”. Полтавки вважалися фаворитками в цьому протистоянні, і сенсації справді не сталося. У першу 45-ти хвилинку господарки поля тричі відзначилися у ворота житомирянок. Після перерви малюнок гри не змінився і “Ворскла” ще чотири рази засмутила “Полісся”. Підсумок, 7:0 на користь полтавського клубу.

Решта матчів відбулися в середу, 2 жовтня. “Пантери” на своєму полі зазнали прикрої поразки від “Колоса”. Лише тільки в першому таймі в сітці воріт господинь побувало п’ять м’ячів. Друга половина гри нічим не відрізнялася. Ковалівські футболістки не збавляли обертів і довели рахунок до непристойного – 9:0.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений WFC Kolos Kovalivka (@wfckoloskovalivka)

“Кривбас” грав у гостях у “Сістерс”. Першого голу довелося чекати 62 хвилини, коли Амаріель Сонкенг вивела одеситок уперед. Через 11 хвилин господині збільшили перевагу – відзначилася Діляра Бондарєва. У кінцівці гри криворіжанкам вдалося скоротити відставання, але часу вже не залишалося і фінальний свисток зафіксував перемогу “Сістерс” – 2:1.

Інтрига в матчі “ЕМС-Поділля” – “Шахтар” трималася до останнього. Команди зіграли досить надійно в обороні, відклавши з’ясування стосунків аж до кінця зустрічі. Долю гри вирішив один м’яч, забитий на 89-й хвилині. Його автором стала Наталія Чендей. У результаті мінімальна перемога “Шахтаря” – 1:0.

“Оболонь” у рідних стінах поступився “Ладомиру”. У першому таймі волинянки мали перевагу у два голи – дубль до свого активу записала Вікторія Гірин. Перерва пішла на користь киянкам. У другій половині гри господині відквитали один м’яч завдяки Юлії Гнидюк. Однак через дев’ять хвилин “Ладомир” знову вийшов уперед – свій шанс реалізувала Мирослава Невар. До кінця поєдинку цифри на табло не змінилися і успіх святкував “Ладомир” – 3:1.